gallery Desfășurarea Concertului-acțiune informativ-educative ”Excursie în Lumea Patrupezilor” 19.11.2016

Acțiunea ”Excursie în Lumea Patrupezilor”, care a avut loc pe 19 noiembrie 2016 la Filarmonica Națională a adunat copii și părinții lor, împreumă cu care ne-am bucurat de muzică, dansuri, ghicitori și bună dispoziție.

Scopul acestei acțiuni a fost familiarizarea copiilor cu diferite rase de cîini, și mai ales cu faptul, că aceste animale au sentimente și trăiri la fel ca oamenii – bucurie, curiozitate, tristețe, durere, devotament etc. Le mulțumim: Irinei Martîniuc pentru prezentarea artistică și regizarea evenimentului; Svetlanei Buianovscaia și școlii de dog handling ”Dog Hogwart’s” pentru prezentarea numerelor artistice, ghicitorilor și invitaților cu animale; mai multor discipoli ai școlii de muzică ”Eugen Doga” din Chișinău pentru programul artistic; tuturor voluntarilor care au ajutat la amenajarea și la organizare, precum și tuturor spectatorilor.

Sperăm că toți au ieșit cu impresii bune și că acesta va fi un mic pas în îmbunătățirea condițiilor de conviețuirii a oamenilor cu animalelor.

Aici puteți vedea și un mic video rezumat al concertului

sfirsitul concertului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *