Donații

Activitatea de protecție a animalelor și de control prin metode umane a populației de cîini și pisici fără stăpîn implica mai multe tipuri de cheltuieli, ce țin de: servicii și medicamente veterinare (pentru castrare/sterilizare), transport, hrană pentru animale, adăpostire provizorie etc.

Vă îndemnăm să sprijiniți prin rotație toate organizațiile și protectorii din zonă.

În cazul în care vă decideți să susțineți organizația noastră, o puteți face în mai multe moduri – financiar, material sau prin muncă și implicare.

  • Financiar

1) Cu buletinul de identitate, de la orice filială sau agenție a B.C. “Moldova-AgroindBank” S.A. puteți depune bani indicînd urmatoarele date bancare:

Denumirea: Asociatia Obsteasca pentru Protectia Animalelor Fara Adapost “ALGA”

Cod fiscal 42017011, Cont bancar MD76AG000000002251788060, Codul bancii: AGRNMD2X710,

B.C. „Moldova-AgroindBank” S.A. fil. Miron Costin

2) sau prin PayPal la adresa de email: info@alga.md

  • Material:

Medicamente veterinare, hrană pentru cîini și pisici, materiale de construcție, plapume uzate etc.

Noi nu avem un adăpost pentru animale, colaborăm cu cîteva aziluri din țară în ceea ce privește: hrana, intervenții chirurgicale de castrare/sterilizare, lucrul la azil ș.a.

  • Prin muncă și implicare:

Fie că e vorba de anumite evenimente sau activitatea de zi cu zi, asociația noastră ar fi dispusă la colaborare cu persoane din diferite domenii de activitate. Fie că sunteți student, veterinar sau biolog, profesor sau sudor, jurist sau artist, lemnar sau primar, dacă sunteți dedicat cauzei și doriți să vă alăturați echipei noastre ne puteți contacta prin email, telefon, facebook etc. Vă reamintim că toți membrii echipei noastre activează în cadrul organizației fără vre-o recompensă financiară.