Donații – descriere

Pe parcursul actvității avem mai multe tipuri de cheltuieli, ce țin de: servicii și medicamente veterinare (pentru castrare/sterilizare, asistență veterinară), transport, hrană pentru animale, adăpostire provizorie etc.

Vă îndemnăm să sprijiniți prin rotație toate organizațiile și protectorii din zonă.

În cazul în care vă decideți să susțineți organizația noastră, o puteți face în mai multe moduri – financiar, material sau prin muncă și implicare.

  • Financiar

1) Cu buletinul de identitate, de la orice filială sau agenție a B.C. “Moldova-AgroindBank” S.A. puteți depune bani indicînd urmatoarele date bancare:

Denumirea: Asociatia Obsteasca pentru Protectia Animalelor Fara Adapost “ALGA”

Cod fiscal 42017011, Cont bancar MD76AG000000002251788060, Codul bancii: AGRNMD2X710,

B.C. „Moldova-AgroindBank” S.A. fil. Miron Costin

2) prin PayPal la adresa de email: info@alga.md

3) prin mecanismul de desemnare procentuală 2%

Pentru a direcționa 2% din impozitul dvs pe venit pentru anul 2019, e necesar să mergeți la orice oficiu fiscal pînă la 30 aprilie 2020, și să depuneți Declarația pe venit a persoanei fizice (forma CET18). În afară de alte informații pe care trebuie să le furnizați completînd declarația dată, pe ultima pagină, secțiunea a cincea, ultimul cîmp (M1),  e necesar să indicați doar codul fiscal al asociației căreia doriți să-i direcționați aceste 2% din impozitul pe venit.

Codul fiscal al Asociației obștești ”Alga” este 42017011.

Dacă aveți întrebări adiționale referitor la procedura de desemnare procentuală, ne puteți scrie la info@alga.md sau apela 079629705.

De asemenea, pentru a vă informa referitor la acest mecanism în general, puteți consulta web site-ul www.2procente.info creat de CRJM (Centrul de Resurse Juridice din Moldova)

  • Material:

Medicamente veterinare, hrană pentru cîini și pisici, materiale de construcție, plapume uzate etc.

Noi nu avem un adăpost pentru animale, colaborăm cu cîteva aziluri din țară în ceea ce privește: hrana, intervenții chirurgicale de castrare/sterilizare, lucrul la azil ș.a.

  • Prin muncă și implicare:

Fie că e vorba de anumite evenimente sau activitatea de zi cu zi, asociația noastră ar fi dispusă la colaborare cu persoane din diferite domenii de activitate. Fie că sunteți student, veterinar sau biolog, profesor sau sudor, jurist sau artist, lemnar sau primar, dacă sunteți dedicat cauzei și doriți să vă alăturați echipei noastre ne puteți contacta prin email, telefon, facebook etc. Vă reamintim că toți membrii echipei noastre activează în cadrul organizației fără vre-o recompensă financiară.

Vă mulțumim pentru susținere!